• randveerud
  • ema, isa ja leevike: isa ja shigella sonnei

    Sunday, December 04, 2005

    isa ja shigella sonnei

    leevikese isa ja rene tõid aafrikast kaasa shigella sonnei. see ilusa nimega printsess elas nende kõhtudes ja tegi palju kurja. isale lausa niipalju, et ta pandi peale aafrikast tulekut nakkushaiglasse tilguti alla, ning ema ja leevike käisid teda seal akna taga piilumas. õnneks just isale oli sattunud selline palat, mis asus esimesel korrusel ja millel oli suur aken.
    aga kuidas selline bakter üldse leevikese isa ja rene kõhtu sai? vot nemad käisid filmifestivalil marokos, kuhu oli euroopast veel teisigi inimesi kohale tulnud. need teised, näiteks soomlased ja prantslased, kukkusid isa jutu järgi juba esimesel päeval ära, kuna aafrika toit ja jook nende steriilselt kasvanud kõhtudele ei sobinud. no ja eks isa ja rene siis läksid natuke ülbeks, et nemad on ikkagi endised nõukogude liidu kodanikud ja suure mustusega harjunud ning läksid padavai turule ning ostsid kahepeale ühe lamba aju, mille kinni pistsid. mis peale seda juhtus, ei taha isa ja rene eriti meenutada.
    kangete rohtude söömise juhendis oli kirjas, et hoiduda päikesevalguse ja füüsilise pingutuse eest. ses mõttes need rohud isale sobisid - ta liigubki rohkem pimedas ja pingutust tema pelgab.
    ilusa nimega bakter on kahjuks ka nakkav ja kuigi isa ütleb iga päev, et ausõna on ta juba ammu terve, siis sellegi poolest ei lasta teda veel ülemisele korrusele magamistuppa magama. isa peab tukkuma all diivanil ja tegelikult on tal seal üpriski mõnus - vahib pool ööd telkut ja sööb voodis saia nii, et saiapuru on kõik kohad täis.

    0 Comments:

    Post a Comment

    << Home