• randveerud
  • ema, isa ja leevike: isa ja uni

    Sunday, December 04, 2005

    isa ja uni

    leevikese isa on sellepoolest üks huvitav inimene, et tema jääb alati ja igal pool magama. välja arvatud õhtuti. siis on tal tegemist küllaga ning voodisse tema ei heida. seevastu on tal väga sügev uni hommikuti ja terve päeva takkapihta. näiteks kinos ei saa vaene mehike üldse käia - kõik filmid magab maha. kuna isa on juhtumisi filmitegija, siis on see üsna kahetsusväärne, et ta eriti filme ei näe. ta ei ole vist ühtegi filmi näinud otsast lõpuni, kaasaarvatud enda omi. alati tuleb vahepeal tukk peale.
    varem, kui leevikese ema ka rohkem kinos käis, oli isale see puhas piin. ema nimelt hakkas teda alati nügima ja togima, kui märkas, et isa tukastab. nüüd aga on ema rohkem leevikesega kodus ja isa saab rahulikult üksi kinos magamas käia.
    praegu käib pimedate ööde filmifestival ja mis te arvate, milline on leevikese isa päevaplaan? ta saabub koju õhtul hilja, siis hakkab tööd tegema, seejärel vaatab telkut ning magama jääb varavalges. esimese filmi ta magab sisse, teisele jõuab kohale, aga magab saalis, kolmanda ajal ka enamasti magab, neljndat vist enam-vähem näeb jne kuni õhtuni välja. ja isa muide on festivali žüriis.
    ja veel: leevikese isa on vist ainus inimene, kes jääb magama isegi hambaarsti toolis! aga sellest räägib juba mõni järgmine lugu. püsige lainel.

    1 Comments:

    Anonymous Anonymous said...

    väga armas-vahvasti kirjutatud blogi. muigamist on kõvasti;)

    Friday, 19 June, 2009  

    Post a Comment

    << Home