• randveerud
  • ema, isa ja leevike: leevike ja pierrot

    Tuesday, July 10, 2007

    leevike ja pierrot

    iga päev vähemalt korra pakub leevike välja, et võiks hakata buratinot mängima. kuidas see mäng täpselt käib, pole veel päris selge. esialgu jagatakse igal juhul osad ning otsustajaks on leevike. ise ta valib endale alati ühe ja sama tegelaskuju - tema soovib olla pierrot. algul soovitas ta isal kehastada malviinat ning emal artemoni. isa aga vaidles alati tuliselt vastu - temale ei tundunud vist malviina osa piisavalt mehelik. korra kauplesid isa ja leevike osatäitmiste üle nii tõsiselt, et isa pidi häält tõstma ning hüüdma: "mis õigusega sina, leevike siin üldse otsustad, hoopis mina olen tegelikult režissöör!" ei tea kas mõjus see või midagi muud, igal juhul on isa viimasel ajal ise artemon ning ema buratino. malviina osa on hetkel vakantne.
    mäng ise suuri pingutusi ega ümberkorraldusi ei nõua - kõik teevad samu tegevusi edasi, mis neil parasjagu pooleli on, ainult nimed on teised. spetsiaalseid kostüüme seljas olema ei pea. ühel päeval näiteks värvis artemon maal aknaid ning pierrot abistas teda. buratino hakkis samal ajal köögis salatit. seejärel hakkasid kolm semu koos sööma.
    parim on muidugi see, et tegevusi, mida leevike eriti teha ei viitsi, võib meeleldi sooritada pierrot. mõnikord pole leevikesel kõht sugugi tühi, pierrot aga sööb hea meelega taldrikutäie suppi ära.

    0 Comments:

    Post a Comment

    << Home