• randveerud
  • ema, isa ja leevike: ema ja hajameelsus

    Friday, May 25, 2007

    ema ja hajameelsus

    võrreldes leevikese isaga on leevikese ema ikka väga täpne ja terane inimene. aga ka temal juhtub vahel eksitusi.
    paar päeva tagasi käis ema teatris. poole etenduse pealt hakkas talle tunduma, et puudub garderoobi number. ta otsis salaja kotist ja taskutest, niheles ja kobistas, aga numbrit ei leidnud. ema oli üsna häiritud mõeldes sanktsioonidele, mis garderoobinumbri kaotamisele järgnevad. etenduse lõpus meenus siiski, et on ju suvi ning garderoobis polegi midagi.
    üks teine kord oli emal keset tööpäeva oma autost midagi tuua vaja. ta läks õue ja kõmpis parkla lõppu, kuna hommikul tööle tulles lähemal ühtegi vaba kohta ei olnud. jalutades möödus ta vabadest kohtadest ning kurvastas omaette, et auto võtit kaasas pole. muidu saaks ju tagasi tulles autoga lähemale sõita ning õhtul oleks lihtsam koju minna. lõpuks autoni jõudes taipas ema, et ka autost mõne asja võtmiseks on võtit vaja, kaelas olevast kooli võtmest ei piisa.

    2 Comments:

    Blogger kalor said...

    Garderoobinumbrite kaotamisega on mul tänavu 2x halvasti läinud, või äkki hoopis hästi, sest mõlemal korral sain eelisjärjekorras oma palitu kätte! Ükskord jooksin lihtsalt Kumus minema enne, kui tädi jõudis numbri anda. Teinekord No majas õnnestus number panna kampsuni taskusse ja kampsun jopega ära anda. Siis üks kuri poiss küll ütles, et pean nüüd ootama kuni kõigil asjad käes on, aga õnnestus sealgi ise kohe üles otsida, kuna number polnud ju kadunud, vaid varnas.

    Lisaks on mul tunne, et ma olen seda lugu juba kusagile kirjutanud. Hajameelsus on ikka kole.

    Saturday, 26 May, 2007  
    Anonymous Anonymous said...

    aga ma tellin loo: ema ja võidujooks!

    Sunday, 27 May, 2007  

    Post a Comment

    << Home