• randveerud
  • ema, isa ja leevike: leevike ja nukuteater

    Sunday, March 18, 2007

    leevike ja nukuteater

    ema, isa ja leevike käisid eile nukuteatris. leevike oli teatris esimest korda. ta oli seda käiku väga oodanud. kodus olid nad isaga mitu korda nukuteatrit mänginud ning leevike uskus, et päris teatris on sama lõbus.
    teatrimaja meeldis leevikesele väga, eriti fuajee, kohvik, tualett ja mängunurk. algul vaatas ta etendust ka huviga, aga peale seda, kui saal mitu korda järjest pimedaks läks ning laval ikka veel midagi põnevat juhtuma ei hakanud, nõudis leevike uksest välja.
    isa ja leevike lahkusid ning ema vaatas lavastust edasi. lõpuks katkes ka tema kannatus ning saalist väljudes kuulis ta juba kaugelt leevikese häält. lähemale jõudes avanes järgmine vaatepilt: leevike oli mängunurgas nukud ja loomad ritta sättinud, seisis ise nende ees karumõmm käes, tantsis ja laulis: "lalaaa, lalaaa, see ongi nukuteater, nukuteater!"
    ema oli õnnetu, et leevikese esimene teatriskäik eriti ei õnnestunud. ta uuris ka järgmisel päeval leevikeselt, kuidas teatris meeldis. "hästi meeldis," vastas leevike. "tegin mängunurgas ise päris nukuteatrit!"

    5 Comments:

    Anonymous Anonymous said...

    mis te vaadata üritasite? Meie esimene etendus oli Jussike - see meeldis küll. Mul on kogemus, et mingeid väga pisikesi nukke ja miniteatrit nad väiksena ei taha vaadata. Jussike käis üle terve lava laulu ja paljude toredate värviliste efektidega.
    Kõige paremad elamused on meil Salong teatrist. Seal ma vaatan ise ka rõõmuga.

    Monday, 19 March, 2007  
    Anonymous Anonymous said...

    etendus oli "värvid", mida meile teatrist soovitati, et sobib kõige pisematele. no natuke vanem ketlin vaatas küll, aga tema vaataks vist draamateatris kolm vaatust ka ära.
    mulle endale ka ei meeldinud, teeksin lastele hoopis teistsuguse etenduse, tgelasteks võiksid olla ikka karud ja tüdrukud ja jänesed ja tegevus võiks haaravam olla.

    Tuesday, 20 March, 2007  
    Anonymous Anonymous said...

    minu lastele ei ole ka reeglina teatri soovitatud etendused meeldinud. Need on liiga staatilised olnud.

    Tuesday, 20 March, 2007  
    Blogger Liisapereema said...

    Liisa kartis stseenide vahetust, asi lõppes nutuga saalist väljumisega. Aga Liisale hullult meeldisid akvaarium ja kalad, siiani fännab täiega kui jutuks tuleb või kuskil kalu näeb!

    Wednesday, 21 March, 2007  
    Blogger Eppppp said...

    Maris, meili mulle, ma ei suuda su meiliaadressi leida.
    epetrone30@aol.com

    Sunday, 08 April, 2007  

    Post a Comment

    << Home