• randveerud
  • ema, isa ja leevike: leevike ja kino

    Tuesday, March 06, 2007

    leevike ja kino

    leevike käis eile koos isa ja emaga kinos. enne räägiti talle, et film on ühest notsust. leevike arvas, et puhhi sõber notsust ning ootas minekut põnevusega. saalis istus ta tähtsalt oma kohal, sõi popcorni ja kamandas: "notsu film juba hakka, film juba hakka!" õnnetuseks ilmus aga kõige pealt rahva ette üks mees, kes hakkas saalisviibijatele filmi tutvustama. leevikesele selline asi ei meeldinud ning ta nuttis: "tahan notsu filmi juba!"
    filmi algus oli paljutõotav, esialgu oli film joonistatud ning leevikesele väga meeldis. siis aga läks ekraan pimedaks, joonistuse asemel magas üks tüdruk pimedas toas, õues sadas vihma ja lõi välku. leevike arvas, et keegi vahetas kanalit ning hakkas uuesti nutma: "emme, pane laste film tagasi, vajuta tagasi, tahan laste filmi edasi vaadata!" ei aidanud seletamine, et see film ongi nüüd selline. et teised kinokülastajad ka midagi vaadata saaksid, pidid ema, isa ja leevike kinost lahkuma.
    järgmisel hommikul ärgates olid leevikese esimesed sõnad: "ei meeldinud kinos, tüdruk pesi notsut, ei meeldinud, ei taha kinno!"

    2 Comments:

    Blogger andry said...

    aga lugege leevikesele raamatut ette. See on üks aegade parimaid

    Wednesday, 07 March, 2007  
    Anonymous Anonymous said...

    kui ma olen oma plärtsumised ära plärtsunud... siis äkki ma ikka lähen vaatan seda filmi :(

    Wednesday, 07 March, 2007  

    Post a Comment

    << Home