• randveerud
  • ema, isa ja leevike: ema ja solgipang

    Thursday, January 05, 2006

    ema ja solgipang

    mõned aastad tagasi käis leevikese ema soomes ja ostis sealt solgipange. seejärel helistati talle ajalehest ja küsiti poe kohta, kus ema käis, arvamust. üks ajakirjanik kirjutas sellest poest artiklit. paluti ka luba, et äkki võib selle uhke pange teistele vaatamiseks üles pildistada. emal polnud pangest kahju ja nii saabus fotograaf. pildistas pange siit ja sealt nurgast ning palus siis emal ka kaant kergitada. hiljem selgus, et pildile ei jäänud mitte pang üksi, vaid ka tema uus omanik - leevikese ema.
    järgmisel päeval ema muudkui nuttis ja nuttis. ta ei julgenud nädal aega kodust välja minna, kuna kartis, et kõik tunnevad ta ära ja hakkavad narrima - näete seal lähebki loll, kes käis soomest solgipange toomas ja sellega kohe ajalehte läks.

    4 Comments:

    Blogger Jubejuss said...

    hakkasingi juba unustama, et kes see loll oli, kes soomest solgipange tõi

    Friday, 06 January, 2006  
    Blogger Eppppp said...

    Tegelikult - mis seal imelikku, Helsinki on Tallinnale ju nii lähedal. Kui sa selle näiteks ütleme Valgast oleks ostnud, siis oleks see ju palju kaugemalt toodud.
    Ja kena pang ju.

    Monday, 23 January, 2006  
    Blogger Eppppp said...

    PS. Ja mis mulle eriti meeldib - tundub, et Leevikese ema ja isa viitsivad jäätmeid komposteerida või kellelegi sööta...Minu komplimendid.

    Monday, 23 January, 2006  
    Blogger Jubejuss said...

    Ise ootaks sellele artiklile ka järge pealkirjaga: "Ema ja solk"

    Tuesday, 31 January, 2006  

    Post a Comment

    << Home