• randveerud
  • ema, isa ja leevike: isa ja id kaart

    Saturday, December 24, 2005

    isa ja id kaart

    leevikese isal on id kaart kadunud. juba kuu aega või isegi rohkem. mõnikord, kui isal see kadunud kaart meelde tuleb, läheb tal meel õige mõruks. ta ei teagi täpselt, mida nüüd ette võtta. kas teha uus kaart või jätkata vana otsinguid. õnneks on isal alles pass, mis coca cola plazast üles leiti. muidu ei oleks tal ühtegi dokumenti, kuna autojuhilube leevikese isal ju ometi ei ole.
    võimalusi, kuhu kaart kaduda sai on mitu, mõned tõenäolisemad variandid:
    1. aafrika. isa võis selle hotellitoas rahakotist välja võtta ja sahtlisse pista ning sinna unustada. nüüd käib ilmselt mõni neegripoiss isa isikutunnistusega ringi, pildil nägu mustaks värvitud.
    2. nakkushaigla. haiglasse minnes võidi leevikese isalt vabalt dokumenti küsida. võibolla toodi see pärast palatisse tagasi ka, aga isa ei mäleta midagi. ilmselt paigutas ta kaardi siis voodi vahele või padja alla.
    3. kino. kui juba pass kinno jäi, siis miks mitte ka id kaart.
    4. kodu. kaart võib ka kodus kuskil end varjata, näiteks mõne riideeseme taskus.
    5. hoopis mõni muu koht, mille peale keegi ei oska tulla.

    ühesõnaga, kui keegi leevikese isa isikutunnistust kohtab, tooge see palun meile. see oleks isa jõulusoov. häid pühi teile ka!

    1 Comments:

    Blogger Jubejuss said...

    Ma mõtlen et see võis ju ka ära kaduda näiteks?! Siis ei ole suurt midagi teha. Kuigi paljud psükoloogid väidavad, et polegi vaja midagi suurt teha, hoopis väikseid ja palju. Nojah, samas ID kaart on ka väike. Siis vist peakski palju väikseid ID kaarte hoopis tegema. Mõneti loogiline ka - siis on neid sul igal pool ja isegi kui neeger kasutab on poogen, sest samas saad ikkagi ise ka kasutada.

    Thursday, 29 December, 2005  

    Post a Comment

    << Home