• randveerud
  • ema, isa ja leevike: isa ja preemia

    Wednesday, January 11, 2006

    isa ja preemia

    leevikese isa sai ükspäev preemia. kõigil oli muidugi hea meel, kuigi see ei olnud tal esimest ja ilmselt ka mitte viimast korda elus autasu saada. preemiaks oli kimp lilli, natuke raha ja üks kuju. viimase autor on priit tender ja skulptuur kujutab endast paljast naist. üldiselt on see väga sarnane kujudega, mida jagatakse aasta seksikamatele inimestele. kuna priit pole nii kuulus kui tauno kangro, on ka arusaadav, et tema voolitud proua veidi lihtsustatum välja näeb. aga muidu ilus kuju ja palju õnne leevikese isale!

    7 Comments:

    Blogger ingrid said...

    uhke muidugi, aga ei saa siinkohal mainimata jätta, et mirdi isa saab ka kujusid. vahetpidamata. ja juba nooe poisina sai. need muidugi on ümmargused, mitte mingid porno-paljad-naised, ja käivad kaela. mõned kutsuvad neid medaliteks ka. mõnikord saab karikaid ka. nede sisse võib igast asju panna. selle palja naise sisse vist ei torka midagi?

    Wednesday, 11 January, 2006  
    Blogger Jubejuss said...

    Muidu on osades poodides müügil ka selliseid paljaid naisi, kuhu sisse saab ka igast asju torgata.
    Mina, ehk Juhani ja Kusta isa, saan ka igast autasusi kui tahan. Näiteks alles üleeila sain autasuks väikse küpsise. Krõbistasin ta kohe ka ära.

    Thursday, 12 January, 2006  
    Blogger maris said...

    meile annab leevike ka auhinnaks klotse või tühje kreemitopse näksida. isa muidugi närib ka neid mis leevikesele suurt heameelt teeb.

    Thursday, 12 January, 2006  
    Blogger krista said...

    ja selle puhul et Leevikese isale auhind anti, näidatai Leevikest televiisorist! Ise nägin!!!
    Aga Leevikesel ei lastud veel kahjuks midagi rääkida ;) Leevikese emal aga küll ja see on tore!

    Friday, 13 January, 2006  
    Blogger Eppppp said...

    Mul pole aimugi, kes on Leevikese isa ja ema, aga see stiil, kuidas seda ajaveebi siin peetakse, on väga mõnus ja loominguline... Palju õnne kujukese puhul ja jätku jõudu seda erilist ajaveebi edasi pidamaks!

    Monday, 23 January, 2006  
    Blogger Eppppp said...

    Ahhaa, ma nüüd lugesin pildilt välja, mis auhind, ja sain teada, kes on Leevikese isa.
    Isiklikult ma teid ei tunne, aga ühiseid tuttavaid-sõpru on küll, ja nagu öeldud, hakkan nüüd teie innustunud lugejaks ;)

    Monday, 23 January, 2006  
    Blogger Jubejuss said...

    Kurb on muidugi see, et Leevikese isa pärast kuju saamist enam vanu algkoolivendi Puiatu päevilt ei tervita. Kahju. Aga noh, eks meil kõigil ole oma tee, mida käia - mõned saavad kergemalt käidud, aga teised peavad kuju kaasa lohistama

    Tuesday, 31 January, 2006  

    Post a Comment

    << Home