• randveerud
  • ema, isa ja leevike: leevike ja talvemüts

    Wednesday, November 14, 2007

    leevike ja talvemüts

    kui leevike oli 9-kuune, ostis ema talle talvemütsi. kuna müts oli nagunii kapuutsi sees ja leevike kurguni soojas magamiskotis, siis ema mütsi valikule erilist tähelepanu ei pööranud. aasta pärast oli leevikese ema üpris üllatunud, kui sama müts ikka pähe mahtus ning praktilise inimesena ta uut peakatet soetama ei hakanud. aga seda, et müts ja kolmandal aastal leevikesele paras on, ei oleks ema osanud arvata. kas vaene leevike peab nüüd tõepoolest koolini ühe mütsiga käima?

    5 Comments:

    Blogger Katariina said...

    Küll teie Leevikesest on kena tüdruk sirgunud (mitte et ta titena vähem-kena oli, eksole).
    Ja tundub, et vägagi otsusekindel.

    Wednesday, 14 November, 2007  
    Anonymous Anonymous said...

    mu vennalaps käib oma lemmikmütsiga 6 aastat. Kui ta selle sai, siis oli 4ne, nüüd saab 10 ja müts siiani käigus, näeb päris kobe välja ka.

    Wednesday, 14 November, 2007  
    Anonymous Anonymous said...

    No ja nagu näha pildilt sisi lapse nägu jällegi muutub mõnevõrra aja jooksul, niiet see täiendab sama peakatet vajaliku edumeelsuse hõnguga ;-)

    Sunday, 18 November, 2007  
    Anonymous Anonymous said...

    ...lõpuks ometi ka postitus, ma juba hakkasin arvama, et Leevike on koos ema ja isaga Lõunasse ära lennanud! Aga tuleb välja, et ema on Leevikesel igatahes väga praktilise loomuga!

    Sunday, 18 November, 2007  
    Anonymous Anonymous said...

    Nii armas:-) Tegelikult ega need laste peakesed ju väga ühel hetkel enam ei kasva. Minu aastasel pojal on peaümbermõõt 46 ja mul endal 52, nii et.. kui vähegi venivam müts, siis ta võib vabalt beebimütsiga näiteks ülikooli minna:-)))

    Thursday, 06 December, 2007  

    Post a Comment

    << Home