• randveerud
  • ema, isa ja leevike: leevike ja linik

    Thursday, January 12, 2006

    leevike ja linik

    leevikesele meeldib väga kandelina ehk siis lühidalt linik. võib vist nii öelda, et ta veetis linikus terve kevade, suve ja sügise. talve saabudes lohistati jälle vanker välja, kuna linikuga liiklemine muutus ebamugavaks. esiteks on talvel ju libe ja leevikese ema kartis, et kukub kogu selle kupatusega pikali. teiseks need jubedad vatid, mida talvel selga topitakse. kaks inimest, mõlemad talveriietes suure kangaga üksteise külge seotult on ikka liig mis liig. muidugi on võimalik selline variant, et üks inimene (väiksem) on teise (suurema isiku) mantli sees. algul nii tehtigi. aga leevike kasvas äkki jube suureks ja ema mantlihõlmad ei mahtunud enam kinni. seega ootab linik praegu kevadet.
    aga ühest asjast ei saa isegi kõige suurem tukkuja leevikese isa aru: kuidas on võimalik magada püstises asendis kõige magusamat und tunde ja tunde nii, nagu teeb seda leevike linikus.

    1 Comments:

    Blogger Jubejuss said...

    Ise avastasin aga kandekoti ühe eripära. Nimelt, kui ta jääb juba lapsele väikseks, siis toppides last sinna sisse siis silmade punnisus on võrdelises seoses lapse kotis olekuga. St, mida rohkem kotti last suruda, seda rohkem punni silmad lähvad.

    Tuesday, 31 January, 2006  

    Post a Comment

    << Home