• randveerud
  • ema, isa ja leevike: ema ja õnneloos

    Tuesday, January 31, 2006

    ema ja õnneloos

    ühel kenal aastal, kui lätis toimus eurovisioon, võttis leevikese ema osa õnneloosist. õigemini küll tavalisest tarbijamängust. ta jõi mahla ning saatis smsiga kuhugi numbrikombinatsiooni. kohe, kui sõnum oli teele läinud, hakkas leevikese ema oma tegu kahetsema. ta kartis meeletult, et võidab peaauhinna ja peab sõitma koos kaaslasega lätti eurovisioonile. tulemuste teadasaamise päeval avas ta värisevate kätega ajalehe ning hingas kergendatult - õnneks ei võitnud peaauhinda vaid sai teise koha - 300 eurot sularahas. ei mingit lättisõitu ja eurolaule.
    aga ema rõõm oli üürike. selgus, et auhinna kättesaamiseks ei piisa pangakonto avaldamisest vaid tuleb isiklikult reklaamibüroosse kohale minna. ja seda leevikese ema ei julgenud. sealsete töötajate seas oli mitmeid tuttavaid ning ta kartis, et kõik hakkavad naerma ning parastama: ah et sina siis oledki see tarbijamängude mängija. sinusugustele me siin neid mänge välja mõtlemegi. tahad veel silte korjata ja saata? osta iga päev vorsti ja kogu triipkoode, äkki saad röstri jne. ema oli häbist pääsemiseks peaaegu et valmis võidust loobuma. peale kuuajalist viivitamist võttis leevikese ema lõpuks südame rindu, sõitis büroosse täpselt lõunapausil ja uuris enne parklas autosid. kui sai aru, et kõik tuttavad on ära, hiilis ta kohale, andis allkirja ja tormas 300 euro võrra rikkamana välja.
    peale seda pole leevikese ema enam tarbijamänge mänginud.

    6 Comments:

    Blogger Jubejuss said...

    AA! Sina siis oledki see kellele neid tarbija mänge mõeldakse? Praegu käib üks, kus Eegon Nuuter mingis napakas kostüümis midagi osta käsib ja saab arvuteid vastutsuks!
    Muide

    Wednesday, 01 February, 2006  
    Blogger krista said...

    ikka oleks pidanud ekspressi tellima :)))
    leevike oleks maja saanud ja leevikese isa palju lugeda ;)

    Wednesday, 01 February, 2006  
    Blogger Jubejuss said...

    Minu teada pole lätis eurovisiooni toimund

    Thursday, 02 February, 2006  
    Blogger krista said...

    jubejuss läheb nüüd kohe teki alla ja häbeneb!!!!

    sest lätist võitis üks punase kleidiga tüdruk, kes algul oli nagu mees ;)

    Thursday, 02 February, 2006  
    Blogger Jubejuss said...

    See oli hoopis läti lipp!
    Ja eurovisooni ei toimund lätis, lihtsalt lätlased tassisid telekaraamistusega pilti kõikidel eestlastel silme ees ja ise laulsid taustaks - miks siis muidu läti eurovisioonil kõik laulud olid läti keeles? Isegi saksa oma?

    Thursday, 02 February, 2006  
    Blogger Inga said...

    :)
    töötades ise ühes neist reklaamibüroodest, tuli minul ükspäev minna üle tee asuvasse konkureerivasse asutusse tütre võidetud auhinna järele:)
    hoovõturada sai üks 4 nädalat pikk:)

    Wednesday, 08 February, 2006  

    Post a Comment

    << Home