• randveerud
  • ema, isa ja leevike: ema ja kinoskäik

    Sunday, February 12, 2006

    ema ja kinoskäik

    leevikese ema käis täna kinos. no kuulge, ma käin iga päev, võib mõni nüüd mõelda. aga leevikese emale oli see suur sündmus. ta ei olnud aasta aega kinos käinud. beebikino muidugi välja arvatud, aga see ei loe. beebide kinos näidatakse halbu filme ning seal tuleb põhiliselt leevikesega tegeleda, tema ju kardab kino ja kõike muud pimedat.
    täna käis ema von krahli kinos vaatamas
    tabamata ime. muidugi ilma leevikeseta, mis tegi kogu kinnomineku väga keeruliseks. leevikese jaoks mitte, temale meeldib isaga õues jalutada ja toas mürada. aga ema tunneb end leevikeseta kõhedalt - nagu oleks midagi küljest ära. viimase aasta jooksul on ema leevikesest eemal olnud vaid loetud korrad - koolis loengus, kaks korda matustel, ühe korra sünnipäeval ja teise restoranis. ja eelmisel nädalal ütles leevikese isa, et ema mingu kinno, kuna tema on neid filme näinud ja ühe isegi valmis teinud.
    ema pabistas kõvasti. mitu päeva mõtles, et ehk siiski ei lähe. lõpuks otsustas, et aeg on taas ühiskonda integreeruma hakata ja võttis julguse kokku. esimese vaatuse ajal saatis ta isale pidevalt sõnumeid: mida leevike teeb? kas magab? aga nüüd? vaheajal helistas ja ütles, et tuleb koju. isa keelitas edasi vaatama. kui film läbi sai, tormas ema garderoobi, pistis mantli selga ja jooksis seitsme minutiga koju. ühiskonda sulandumine võtab veel aega.
    näete mis võib juhtuda inimesega, kes veel paar aastat tagasi istus kõik õhtud noku klubis või von krahli teatri baaris. aga filmid olid head - minge vaatama!

    7 Comments:

    Blogger Krentu said...

    Mina hakkasin juba tükk aega tagasi taasintegreeruma ja alguses oli sama asi - kogu aeg helistasin - kas kõik on ikka ok? Nüüd käisin ühel üritusel ja mees, tegelikult telefon tema taskus ise, helistas mulle kogemata. Ma teadsin, et mees teab, et ma telefoni seal üritusel vastu võtta ei saa (ometi vaatasin kogu aeg vargsi, et ega keegi pole helistanud) ja kui ta mulle ikkagi helistab, siis järelikult on midagi kohutavat juhtunud!!! Mu süda vajus saapasäärde, käed hakkasid värisema, mõte jooksis kinni.... õnneks selgus, et midagi pole lahti. Peale seda saatis mees iga 10 minuti tagant mulle sms-e , et "Maibrit nüüd sööb", "Maibrit jäi söögitoolis magama" "Me mängime" "Kõik on hästi, ära muretse" "Meil on lõbus" jne jne. Siis sai süda rahu.
    Aga 50 tsoonis olen mingai 100 sõitnud ja signaalitanud, et rutem koju lapse juurde saada :)

    Monday, 13 February, 2006  
    Blogger L said...

    Hmmmm... mina olen nii palju kordi lapsest eemal olnud. Vahel oleme mahega terveteks nadalavahetusteks ara lainud kui laps on vanaemaga. Ja uhtegi korda ei tundnud vajadust helistamiseks, mis siis ikka juhtuda voib?

    Tuesday, 14 February, 2006  
    Blogger maris said...

    ega asi ei olegi juhtumises. lihtsalt ei oska olla, ta on nagu osa sinust. ja rinnalast ju nagunii kauaks ei jätagi.

    Tuesday, 14 February, 2006  
    Blogger Anu said...

    Päris palju oleneb sellest, kas sul on olemas usaldusväärne hoidja (loe: enda ema või mehe ema või mõni muu lähisugulane) või mitte. Ja isegi kui on, siis esimesed korrad pabistad, kuidas nad omavahel hakkama saavad.
    Rinnalapse juurest aga nagu ei tahagi eemale minna, osalt ka seetõttu, et endal on ebameeldiv, kui rinnad liiga piima täis lähevad... siuke tore sümbioos, kus üks toodab piima ja teine vabastab esimest sellest piimast:)

    Tuesday, 14 February, 2006  
    Blogger Marje said...

    Me saime integreeritud tänu sellele, et mul õnnestus lõpuks ometi leida koht ja inimesed ning hakata laulutunde võtma... (laulab nüüd juba mõnuga 3 tundi järjest, ega jõua lapse magama mineku ajaks kojugi)

    Tuesday, 14 February, 2006  
    Blogger L said...

    Kui vana leevike on, et ikka veel rinnalaps?

    Wednesday, 15 February, 2006  
    Blogger maris said...

    saab ülehomme aastaseks. no muidugi ta vahetpidamata rinda ei saa.

    Wednesday, 15 February, 2006  

    Post a Comment

    << Home