• randveerud
  • ema, isa ja leevike: isa ja aknapesu

    Thursday, June 22, 2006

    isa ja aknapesu

    igal kevadel on leevikese isal üks kindel kohustus - ta peab küürima puhtaks korteri aknad. aknad on suured, vanaaegsed ja neid on palju. põhjaliku inimesena alustab ta aknapesujuttu juba varakevadel ning suve keskel võtab selle raske töö lõpuks ette. eks leevikese ema muidugi abistab isa jõudumööda, aga tavaliselt on tal seda jõudu vähevõitu. ema, kes muidu iialgi haigeks ei jää, tunneb end koristustööde ajal pisut tõbisena.
    sel aastal läks aga isa kergemat rada ning tellis puhastusfirmast ühe vuntsidega mehe aknaid küürima. nüüd vaatab leevikese ema läbi värskeltpestud akende õue ja mõtleb, et küll on tore majarahval sisse piiluda. ema, isa ja leevike ise ju välja vaadata ei saa, kuna sõidavad homsest suvitama.

    5 Comments:

    Blogger Ruudi said...

    meie kodus seevastu pole kedagi, kes viitsiks siniseks suitsetatud aknaid pesta, önneks varakevadel käis emme kodumaalt külas söbrannadega, ning ükspäev igavusest (noh, neid korralikke emasi oli ka häirinud) pesti kõik aknad puhtaks. Ühtlasi olid ka kogu elamise tolmuimejaga puhtaks tömmanud ning tolmu võttes kõik asjad valedesse kohtadesse tagasi pannud.

    Friday, 23 June, 2006  
    Blogger annushka said...

    jaa, mul emme käib ka vahel mööbeldamas ja asju valedesse kohtadesse panemas. aga iseenesest on ju niiiii nunnnu, et ta viitsib siin koristamas ja aknaid pesemas käia. pärast ma lihtsalt panen asjad vaikselt omadele kohtadele tagasi. ja olen hirmus rõõmus, et kodus ilus puhas on :)

    Saturday, 24 June, 2006  
    Blogger Pesukaru said...

    a ma koristan omas kodus ülima rahuloluga ise, kui ikka päris oma kodu on. ja aknaid pesen ka ise, sest mulle meeldib pärast tehtud tööd imetleda :)

    Sunday, 25 June, 2006  
    Blogger krista said...

    ja kuidas nüüd aknad on?

    Sunday, 25 June, 2006  
    Blogger Jubejuss said...

    Meie loopisime omal aknad tellikatega sisse, nüüd ei pea midagi pesema, ma ei viitsi isegi ennast enam pesta.
    Suvi on ju soe ka, aga talvel ostame uue kodu. Küll on hea, et tänapäeval see sipelga ja rohutirtsu lugu paika ei pea

    Thursday, 06 July, 2006  

    Post a Comment

    << Home