• randveerud
  • ema, isa ja leevike: isa ja juuksuriskäik

    Tuesday, June 06, 2006

    isa ja juuksuriskäik

    leevikese isa käis täna lõpuks juuksuris. ta käib tavaliselt soengut kohendamas kaks korda aastas ja tänast käiku oli juba mitu kuud planeeritud.
    igal hommikul vaatab isa peeglisse ja imestab: "jälle nii pikad juuksed, ometi ju jaanuaris lõikasin, homme lähen ajan maha!" aga "homme" tuleb tal alati midagi ette ja kiharad muudkui kasvavad. vahel vaatab isa mõnda fotot, kus tal juuksed lühikesed on. ja küll ta siis imestab, et pildil on tema juuksed sellised ja nüüd, aasta hiljem hoopis teistsugused.
    ei tasu arvata, et leevikese isal on mõni eriti peen ilusalong, kus pool päeva juukseid koolutatakse. kui ta lõpuks aega leiab, astub ta tavaliselt esimesse ettejuhtuvasse meeste juuksurisse sisse, sellisesse kus töötavad kitlitega tädid, istub tooli ja ütleb: "kõrvad välja." pärast maksab 65 krooni ja lahkub.
    järgmisel korral peab ta mardipäeval valmistuma hakkama, siis on aasta lõpuks jälle juuksed lõigatud.

    11 Comments:

    Blogger Anu said...

    nagu meie meespoole pealtki näha oli, on hetkel õnneks pikad juustel meestel moes. Võibolla enam ei ole ka, aga me seda ei tea, kuna hr. abikaasal pole ka kunagi aega juuksuris käimiseks:)

    Tuesday, 06 June, 2006  
    Blogger ingrid said...

    leevikese isa meenutab enne juuksurisse minekut seda multika tegelast rumpsaisi (oli niuke tegelane eks?). habe on tal ka tavaliselt põlvini ja no nagu varasemast loost mäletate, siis ta ei pese end (ega ka juukseid) ka. aa kus alles armastab kraamida tube. omapärane mees see leevikese isa

    Tuesday, 06 June, 2006  
    Blogger Marje said...

    tõepoolest väga ekstravagantne kuju:)

    Tuesday, 06 June, 2006  
    Blogger maris said...

    või siis lihtsalt mugav ja laisk.

    Tuesday, 06 June, 2006  
    Blogger krista said...

    Kalle jälle peab koguaeg "müügikõlblik" välja nägema ja sellepärast valis ta endale kontori, kus kõrval uksest asub meestejuuksur ja et asi veel lihtsam oleks töötab seal veel juuksur Krista ka. Nii et tema juuksed pikaks ei kasva..... kui ma ükskord avaldasin soovi ka pikkade juustega meest omada, siis ta natuke aega isegi püüdis, aga nüüd ehmatab alati ära, kui selle aja pilte näeb.... mina ka kusjuures :)))

    Wednesday, 07 June, 2006  
    Blogger Eppppp said...

    Kas Leevikese isa ka siin neid vesteid siin lugemas käib ja mismoodi ta reageerib? ;)

    Wednesday, 07 June, 2006  
    Blogger Unknown said...

    Küllap tal on hää huumorimeel, nagu Leevikese emalgi :)

    Thursday, 08 June, 2006  
    Blogger kyyks said...

    Miku isa paneb juuste kasvamine samuti sageli imestama ning juuksuris veedetud aeg on tema arvates selgelt maha visatud (koos kiharatega). Õnneks on ta leidnud kusagil Tallinn-Väikse kandis nn. drive-in juuksuri, kus tema rekordiks on 7 minutit (arvestatuna auto juurest lahkumisest kuni autosse istumiseni.
    Ja veel ei mõista ta naisi, kes lasevad õhtul peale tööd juuksuri juures lisaks lõikusele ja värvimisele ka soengu pähe teha ja lähevad siis koju ... magama :)

    Friday, 09 June, 2006  
    Anonymous Anonymous said...

    Minu meelest on ka jube tegemine juuskuri juurde jõuda. Kord aastas on tore saavutus, ja siis kuula seda viginat et juukseotsad on katki ja üldse sealt ülevaltpoolt ka ja mis shampooniga te pesete ja kas ikka balsamit ka kasutate jne jne jne.. Ja siis ma sunnin end suure vaevaga jälle järgmisel aastal juuksurisse 'otsi kärpima' :D

    Friday, 09 June, 2006  
    Blogger Kairit said...

    Minu arvates küsib meestejuuksur, et kas randiga või ilma;)

    Monday, 19 June, 2006  
    Anonymous Anonymous said...

    Mihkli isa ei olnud kunagi elus juuksuris käinud enne Mihkli emaga kohtumist. Siis aga läks ja arvas, et pole väga vigagi. Aga ükskord oli juuksur Kertu käima peale jäänud ja isal ei jäänud muud üle, kui ühe teise tädi jutule minna. Siis tädi lõikas nii energiliselt, et isa vihastas, tuli koju ja ajas pea paljaks nagu kaalikas. Mihkli emal läks siis armastus isa vastu üle ja enne tagasi ei tulnud kui juuksed jälle peas. Sest isa paljas pea meenutas emale teatavat kehaosa, mille mehed sündides kaasa saavad. See oli kole.

    Wednesday, 21 June, 2006  

    Post a Comment

    << Home