• randveerud
  • ema, isa ja leevike: leevike ja mirtel

    Tuesday, April 25, 2006

    leevike ja mirtel

    leevikesel on päris oma sõbranna - mirtel. päris enda oma selles mõttes, et leevike käis mirtelit lausa sündimisel abistamas. ta julgustas sõbrannat samal ajal kui leevikese ema oli toeks mirteli emale.
    ega leevike kohe mirtelist väga suures vaimustuses ei olnud. uus sõbrake oli nii kileda häälega, et leevike lausa pelgas. mirtel seevastu imetles leevikest, tema jaoks oli ja on leevike suur eeskuju, kes on temast vanem ja osavam. ja oma suurt vaimustust väljendas mirtel muidugi kõvade kilgetega, mis sundisid leevikest pagema.
    kõige rohkem ehmatas leevike siis, kui mirtel äkki roomama hakkas. seni oli ikka tema otsustanud, kas tahab mirteliga mängida või nokitseb omaette, kuid nüüd pääses ka mirtel kaugematesse nurkadesse.
    hiljuti astusid aga mõlemad piigad oma sõprussuhtes suure sammu edasi. mirtel taipas, et leevikesega sõber olles tuleb veidi vaiksemalt talitada ning täpselt samal ajal leebus leevike ning avastas, et mirtel on vahva ja tänulik mängukaaslane. ja lõpuks on täitunud emade unistus sellest, kuidas nemad kohvi joovad ning lapsed samal ajal kahekesi mängivad. täna näiteks said emad tükk aega rüübata kui sõbrakesed omavahel asju ajasid. ja siis tüdinesid hoopis emad ära ning läksid lapsi segama.

    3 Comments:

    Blogger maris said...

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Tuesday, 25 April, 2006  
    Blogger maris said...

    pilt on kaks kuud tagasi tehtud, siis oli veel külm talv ja kanti karupükse. täna olid sõbrakesed õhemate riietega.

    Tuesday, 25 April, 2006  
    Blogger Anu said...

    väga lahe on vaadata, kuidas varasest lapsepõlvest mõned lapsed lihtsalt sobivad. meie poisil on temast 9 kuud vanem sõber, kellega neil koosolemine imehästi klapib. mul endal selliseid kogu elu olnud sõpru pole, aga ma arvan, et see on väga hea ja ilus asi.

    Wednesday, 26 April, 2006  

    Post a Comment

    << Home