• randveerud
  • ema, isa ja leevike: ema ja kontaktläätsed

    Monday, April 17, 2006

    ema ja kontaktläätsed

    peale seda, kui leevike prillid pooleks murdis, otsustas ema, et soetab vahelduseks kontaktläätsed. mõni aastat tagasi olid leevikese emal ainult läätsed, prille polnudki. aga lõpuks üks silmaarst ütles, et ema peaks oma silmadele väikese puhkuse andma ja siis ostis ema endale üsna kenad prillid ning unustas läätsed üldse ära.
    nüüd siis külastas leevkese ema silmaarsti, kes avastas, et ema nägemine on paremaks läinud. ema sai endale läätsed ja prilliretsepti ning käis terve päeva õnnelikult ringi. õhtul pistis läätsed topsikusse ja hommikul proovis neid uuesti silma seadistada. aga äkki hüppas üks läätsedest ema sõrme vahelt välja ja kadus. ema otsis seda kaks tundi tulutult taga ning lõpuks pidi uue ostma. õnneks oli prillipood pühapäeval lahti. täna hommikul leidis ema kuivanud läätse üles ja proovis seda igaks juhuks sulatada. esimesena jäi talle kätte üks leevikese punane topsik, kuhu ema pani sirtsu vedelikku ja läätse.
    ja just praegu võttis isa laualt topsiku, pistis selle leevikesele pähe ning ütles: "näe leevike, sinu väike mütsike on siin laual!"
    kui ema leevikese juuste vahelt jälle kadunud läätse otsis sai ta aru, et kogu läätsemajandus käib tal üle jõu.

    5 Comments:

    Blogger Eppppp said...

    Aga kõige hullem on läätse kaotada välismaa reisil (pikal reisil)...

    Monday, 17 April, 2006  
    Blogger annushka said...

    sellepärast tulebki kohe korraga mitu paari läätsesid osta ja reisile alati paar lishnat kaasa võtta. et siis pole vahet, et üks on loll ja teine on laisk. hakkama saab ikka.

    Tuesday, 18 April, 2006  
    Blogger Eppppp said...

    Mina näiteks läksin mõni aasta tagasi reisile Iisraelisse, võtmata kaasa oma läätsede andmeid või tagavaraprille või tagavaraläätesid. Tutvusin siis sealsete silmaarstidega, kui üks lääts ära kadus... Õppisin vigadest, aga tegelikult, huvitav õpitund oli.

    Tuesday, 18 April, 2006  
    Anonymous Anonymous said...

    mina kaotasin ühe läätse hiljuti inglismaal. läksin retseptiga prillipoodi. müüja muigas ja ütles et retseptilt on mõned andmed puudu. pidin järgmisel päeval minema silmaarsti juurde aga leidisin õnneks läätse õhtul üles :) säästsin päris palju raha.

    Wednesday, 19 April, 2006  
    Blogger novelin said...

    Sellepärast peabki alati olema paar varuläätsi kaasas. Elementaarne, Watson!

    Saturday, 22 April, 2006  

    Post a Comment

    << Home