• randveerud
  • ema, isa ja leevike: ema, isa, leevike ja jaaniõhtu

    Friday, June 23, 2006

    ema, isa, leevike ja jaaniõhtu

    täna hommikul pakkisid ema, isa ja leevike oma uue auto suure pagasiruumi asju täis ja sõitsid suvemajja. neil oli plaan pikemaks ajaks maale jääda ning õhtul üksiti ka väike perekeskne jaanituli maha pidada. suvilasse jõudes aga selgus, et tunduvalt suurem peopidamise huvi oli naabritel, kes muidu kunagi oma suvemajas ei käi. nende nooremad liikmed olid oma sõpradega juba kohal, kõlarid hoovis ning koleda muusika saatel tühjendati õllepudeleid. ema ja isa toimetasid vaikselt oma aias ning kurvastasid iga saabuva bmw-logu peale, kust voolas välja uusi ja uusi kiilaspäiseid noormehi koos tütarlastega. mõned olid juba omavahel riidu läinud ja teised klaarisid veel vanu arveid. makki keerati pidevalt kõvemaks ja süütevedeliku hais läks vängemaks.
    lõpuks otsustasid ema, isa ja leevike vaiksema õhtu kasuks ja istusid autosse. võtsid veini ja liha kaasa ning sõitsid koju tagasi. kodus kaminas on samuti kena jaanituli, sääsed ei söö ja naabrid ei kisa. puhkus maal algab homsest.

    2 Comments:

    Blogger Lupetta said...

    Ma võiksin rääkida kahjuks samasuguse loo. Pagesime Kuutrolli isa tallu, kus alalisi naabreid pole kahes järjestikuses talus. Muul ajal on õnnis vaikus ja linnulaul aga eile. Ohh sa juudas! 7 autot ja rahvast ja KOLM jaanituld korraga. Täna oli vaikne kuni neiljani, siis roomasid esimesed jaanilised majast välja ja esimene asi on makk üürgama. Milleks, ma ei saa aru milleks on vaja tulla metsatallu ja panna üürgama muusika. Siin on tohutult laululinde metsas ja mina püüan ikka arvata, kas see on salulehelind või .... ei see on bloody ABBA hoopis. Miks peab muusika saatel päikese käes peesitama? Mis nähtus see on?

    Saturday, 24 June, 2006  
    Blogger krista said...

    mõnel inimesel kaob see vanusega ära.... ma olen näiteks autos makki kuulanud viimase aasta jooksul vist 5 korda :)))

    .... ma ka korra küsisin Kalle käest, et ei tea kas me äkki ei võiks koju jääda... ei ole sääski ega midagi ;)

    Sunday, 25 June, 2006  

    Post a Comment

    << Home