• randveerud
  • ema, isa ja leevike: isa ja rattasõit

    Sunday, July 16, 2006

    isa ja rattasõit

    ühel päeval sõitis leevikese isa jalgrattaga linnast suvemajja. tema ees väntas spordikostüümis mees uhkel sportrattal. isa kogus jõudu ja kihutas hullude päevade t-särk seljas oma naisterattaga temast viuhti mööda, ise samal ajal telefoniga rääkides. spordimees oli vist väga imestunud ning mõne aja pärast möödus tema isast. isa võttis uuesti jõu kokku ning kasutades kõiki kolme käiku, mis tema linnaprouade jalgrattal on, kihutas ta korra veel spordimehest mööda. seejärel pööras sportlane kõrvalteele, ilmselt lõi vaprat isa kartma.

    5 Comments:

    Blogger Krentu said...

    meessool on see võistlemisvalmidus vist veres. olgu siis autoroolis või ratta seljas - "kes kellele ära teeb" mäng käib kogu aeg. isegi minu rahumelne mees tahab foori tagant teistele "ära teha" :))

    Sunday, 16 July, 2006  
    Anonymous Anonymous said...

    mulle kohati tundub, et osad kommenteerijad võtavad liiga tõsiselt neid jutte siin :) mitte et see kõik nali on, aga leevikese emal on selline selge huumoriloor, millest siis võiks osata läbi vaadata. :) ei midagi isiklikku.

    Monday, 17 July, 2006  
    Blogger Terje said...

    seepeale meenub ühe tuttava poolprohvisportlase värvikas kirjeldus raske treeningpäeva lõpetuses sõidetud maailma raskeimatest kilomeetritest, mille kestel neist möödus mängleva kergusega möödanikust pärit ratta kahel lenksul turukotte vedav kohalik elanik

    Tuesday, 18 July, 2006  
    Blogger keelek6rv said...

    hmm, ca 35 km/h sõitvast liibuvriietunud tüübist ikka annab turukottidega mööda kimada :) umbes selline see keskmine kiirus vist on tõsistel harjutajatel..

    Saturday, 22 July, 2006  
    Blogger elfriide tramm said...

    uimaivõi :DDD

    Thursday, 04 December, 2008  

    Post a Comment

    << Home