• randveerud
  • ema, isa ja leevike: ema, isa ja teater

    Sunday, October 22, 2006

    ema, isa ja teater

    leevikese ema ja isa käisid teatris. see käik oli eriline, kuna esimest korda üle väga pika aja pidid ema ja isa sinna koos minema. ema valmistus sündmuseks põhjalikult: pani kleidi selga, kontsakingad jalga ja jõudis varakult enne etendust kohale. peale pikka ootamist helistas ta leevikese isale, kes soovitas saali minna ja kohad võtta. tema jõudvat kohe varsti. ainukesed vabad toolid asusid esimeses reas ning ema sinna istuski. täpselt kell seitse tuli piletimüüja tõrelema, et ema oma kõrvale kedagi istuma pole lubanud ning läks seejärel ise jooksuga leevikese isa otsima. kahjuks tulutult. piletimüüja palus leevikese emal isale sõnumi saata, et uks on kinni ja hilinejaid saali ei lubata. mingi ime läbi jõudis isa lõpuks saali ja etendus võis alata.
    nagu ikka, tuli leevikese isal kohe magus uni peale. aga ema ei toginud teda eriti, kuna näitlejaks oli rein pakk, kelle ees ema piinlikust ei tundnud. pigem oli tal imelik ühe tütarlapse pärast, kes terve etenduse arusaamatul põhjusel nutta lahistas.
    aga see, miks kaks kohta esireas vabad olid, sai juba etenduse algul selgeks. nimelt kallati just seal vaatajatele solki kaela. seda märkas isegi leevikese isa, kes siis veel ei maganud.

    8 Comments:

    Blogger triibik said...

    jajaa, ka meie langesime nende kahe vaba koha lõksu ja pidime pärast pükstelt pudrupritsmeid (oh, ma loodan, et see oli ikka puder, mitte ...)pühkima. mind siiralt huvitab, kuidas kõik ülejäänud inimesed nii targad olid, et sinna otsa peale ei istunud. kas nad käisid juba mitmendat korda vaatamas?

    Sunday, 22 October, 2006  
    Blogger maris said...

    vot ma mõtlesin sama. info vist levib. etendusel ainult võltsid jäävad ellu istusime me just sinna, kus hakati toole puruks peksma ja connecting people etendusel kiskus raivo e tamm mind jalast.

    Sunday, 22 October, 2006  
    Blogger Lupetta said...

    Mina sain "Jäneseaasta" etendusel jänesepabulaga vastu pead ja "Ainuke ja igavese elu" etendusel kippus Nüganen mu kätt suudlema. Sellest ajast mul on hirm esimese kahe rea ees vähemalt. Faustis olin kohe hästi kaugel ja mõtlesin, et vaesed esimesed küll. A kuidas teile see F meedlis siis? Tekst läks minust küll suure kaarega mööda või üle, kuid Chalici laule oleks veelgi kuulanud.

    Sunday, 22 October, 2006  
    Blogger Katariina said...

    Mida sealt üldse alla kallati? Kaugemalt paistis, nagu oleks tegu õunamahla tegemisest jäänud õunapudruga. Muidu etendus täitsa meeldis. Kui vahepeal tundus, et nõuab liigset vaimset gümnastikat, siis lõpuks langes kõik omale kohale. Rein Pakk oli nii armsalt võluv oma trikoodes.
    Eriti meeldis mulle, et tavaliselt on mul eesti näitlejate mängu vaadates miskipärast piinlik. Nagu vaataks oma ema rahvateatrit tegemas. Aga seekord ei olnud :-) Muidugi ei ole ma tükk aega käinud Linnateatris ja NO-s vist isegi mitte kunagi..

    Tuesday, 24 October, 2006  
    Anonymous Anonymous said...

    maru, kuidas see blogi nii kaua on kasvanud, et juba hakkavad eelmised leheküljed sisse tulema.

    Tuesday, 24 October, 2006  
    Blogger Gaili said...

    von krahlis on teada, et mitte kunagi ei tohi esimesse ritta istuda :) kui otseselt pähe midagi ei kallata, siis etendusse kaasatakse mingil moel ikkagi...

    Wednesday, 25 October, 2006  
    Anonymous Anonymous said...

    to: katariina
    vat ei saanud aru, mis asi see mu püksisääre küljest pärast lahti koorus, aga mingi tervislik täisteras*tt tundus olevat.

    Wednesday, 25 October, 2006  
    Blogger Lupetta said...

    Mina arvasin ka, et küllap ta pudrukört on.
    Kui ei ole soovi etenduses osaleda, siis ei tohi istuda ka teise ritta (proovitud). Kolmandasse võib, kui sõnad peas.

    Wednesday, 25 October, 2006  

    Post a Comment

    << Home