• randveerud
  • ema, isa ja leevike: leevike ja arstilkäik

    Friday, March 03, 2006

    leevike ja arstilkäik

    leevike käis täna üle pika aja arsti juures. kaalumas ja mõõtmas ja niisama konsulteerimas. leevikese ema üldiselt arste ei armasta, kuna nood kipuvad liiga palju arstima. nad vaatavad iga patsienti kui üht potentsiaalset haigusehunnikut ning tahavad kohe oma kauaõpitud arstiteadmisi rakendama hakata.
    kuna leevike ei olnud nõus laste kaalu peal olema, kaaluti ta ära koos emaga ning kahepeale said nad kokku 57 kilogrammi, mis ajas isegi kogenud lastetohtri silmi pungitama. järgmisel korral kutsuvad nad ka isa kaasa, siis tuleb ehk kaalunumber suurem. leevikese kaal päris üksi oli aastaselt 8500 grammi, pikkus 77 cm. tema ema oli 31-aastaselt 48,5 kg ja 173 cm ning isa 32-aastaselt 66 kg ja 174 cm pikk. isa kaaluti juba hommikul kodus.
    hiljem garderoobis leidis ema oma kotist mõned arstiproua vidinad, mille leevike oli talle osavalt visiidi käigus ridiküli poetanud.

    6 Comments:

    Blogger krista said...

    ja kui Ketlinile räägiti aastaselt, oii kui ilusad paksud põsed, siis 1,2 aastaselt on ta ilusti 500g allavõtnud!
    aga vööümbermõõt on tal peaaegu 60 cm... ja ma arvan, et Leevikese emal on vähem. Aga vööümebrmõõt on ka Ketlini kõige suurem mõõt ja ta on eriti uhke selle üle!

    Friday, 03 March, 2006  
    Blogger krista said...

    ok tegelt oli 49 cm :)ma just mõõtsin üle

    Friday, 03 March, 2006  
    Blogger maris said...

    hambad unustasime üles lugeda - neid on kaheksa. leevikesel. emal ja isal on kahepeale kokku neid rohkem.

    Saturday, 04 March, 2006  
    Blogger Marje said...

    Meil ei ole millegagi hiilata vist praegu, hambaid on seitse, kõhu õmbermõõt ei ole kindlasti mitte 49 ja alla-juurde ta ka pole võtnud... järelikult pole arstile mõtet minnagi:)

    Sunday, 05 March, 2006  
    Blogger Marje said...

    aga sellest ma küll aru ei saa, kuidas 173 cm juures saab kaaluda alla 59 kilo!!! ja 66 kilo täismehe kohta on ka suht minimaalne..sale perekond teil:)

    Sunday, 05 March, 2006  
    Blogger Liisapereema said...

    appi, perekond peeniksed!

    Monday, 06 March, 2006  

    Post a Comment

    << Home